Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta

de TVPaprika in Supe, 3 Iun 2013 | 5196 vizualizari

 

Sper sa va placa aceasta reteta delicioasa de Supa rece de capsuni

 

INGREDIENTE

  • 200 g brânză ricotta
  • 20 g zahăr praf sau îndulcitor
  • 1 ou
  • 300 ml iaurt
  • 500 g căpşuni
  • 1 pachet de foi de mentă
  • 300 ml vin roşu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta:

200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc mic.

Jumătate kg de căpşuni se mixează cu 300 ml de vin roşu fiert, împreună cu câteva cuburi de gheaţă şi se adaugă 300 ml de iaurt.

Se serveşte cu foi proaspete de mentă, căpşuni tăiate felii şi cu găluştele cu ricotta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]