Tagliatelle cu bacon si sos de smantana

de ANCA in Paste, 20 Noi 2011 | 26948 vizualizari

 

O alternativa pentru carbonara, fara a folosi galbenusul crud, simplu si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 200 g bacon
  • 5-6 ciuperci
  • un cub de unt (25 g)
  • 300 g smantana
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • o ceapa medie
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu bacon si sos de smantana:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc usor in unutul topit, apoi se adauga baconul fasii si ciupercile feliate. Se lasa la foc pentru 5 minute, apoi se adauga smantana si parmezanul. Se asezoneaza cu piper si sare.

Lasam sa dea cateva clocote la foc mic, amestecand continuu.

Se adauga patrunjelul si pastele al dente in sos, se amesteca si se aseaza in farfurii.

Se servesc imediat, calde, cu parmezan ras de-asupra si un pahar de vin alb!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu bacon si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]