Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

de Panacris in Paste, 27 Mai 2013 | 3943 vizualizari

 

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

 

INGREDIENTE

  • tagliatelle cu ou cca. 400 g,
  • varză nouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • brânză de capră Delaco cu verdețuri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri:

 Varza se curatムde frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!! 

 Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper.  Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.  

 Se montează o farfurie dupムgustul/imaginația, fiecăƒruia, cu paste, varzムși rondele de brânzムde caprムcu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno