Taitei cu carne de pui si sos picant

de elena1988 in Paste, 4 Noi 2010 | 8788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 pachet paste
  • dupa gust boia iute
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 1 legatura ardei gras rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • 1 bucata ceapa
  • 1 conserva rosii in bulion
  • dupa gust usturoi
  • 5 linguri sos de soia
  • 5 linguri sos picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu carne de pui si sos picant:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, separat se pune pieptul de pui la prajit cnd s-a rumenit, se adauga ardeii taiati fasii lungi si subtiri si ceapa la fel felii subtiri.

Se adauga si usturoiul pisat si o lingurita de boia iute, sosul de soia, sosul picant, daca nu va place asa de picant renuntati la boia, si la sfarsit se pune cutia de rosii in bulion care au fost taiate marunt si se mai lasa pe foc cam 10 minute.

Dupa ce pastele sau fiert se pun intr-o strecuratoare si se scurg de apa, se pune in farfurie fiecare cat vrea si peste paste se pune sosul se servesc imediat, in loc de paste se poate servi si cu orez fiert.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu carne de pui si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]