Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 11384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof duce mare (450 g a avut al meu)
  • 1 ceapa mica
  • 4 oua
  • 40 g faina
  • 125 g crema de branza
  • 1 dovlecel(250 g)
  • 2 lingurite patrunjel frunze,taiate marunt
  • 1/2 lingurita marar verde,taiat marunt
  • sare,piper
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci:

Cartoful dulce l-am fiert in coaja de aseara.L-am lasat sa se raceasca,l-am curatit si l-am pus la frigider.Azi dimineata l-am dat pe razatoarea mare.

Dovlecelul l-am curatat de coaja ,l-am dat pe razatoarea mare si l-am lasat cu sare 15 min.

Ceapa am curatat-o de coji si am tocat-o marunt.

Ouale le-am batut cu furculita.

Am stors dovlecelul de zeama care si-a lasat-o si apoi am amestecat toate ingredientele.am potrivit gustul de sare si piper si am turnat amestecul in tava unsa cu ulei.

Am dat la cuptorul preincalzit pana s-a rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu dovlecel si cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei, ricotta si mozzarella