Tarta cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 4405 vizualizari

 

aveam o punga de covrigi care s-au cam intarit si imi parea rau sa ii arunc si i-am folosit ca blat pentru tarta

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de covrigi(400 g)
  • 300 g branza de oaie proaspata
  • 4 oua
  • 3 rosii
  • 100 g unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

am tras covrigii prin masina de tocat carne

am topit untul si am amestecat cu covrigeii, se adauga sare dupa gust

am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat branza data prin razatoare, rosiile taiate, sare si am amestecat bine

am uns o tava cu unt si am tapetat-o cu faina. Aam adaugat covrigeii, am presat putin cu o lingura si am adaugat compozitia de branza

am dat la cuptor pana s-a rumenit deasupra (cca 30 min)

TIPS-URI

1

copii cand au vazut au crezut ca e pizza

2

este foarte buna la gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza ''Stiulete''