Tarta cu ceafa de porc

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 3024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 50 gr unt
  • 25 gr drojdie
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 100 gr ceafa de porc feliata
  • 1 bucatica de branza
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceafa de porc:

Intr-un castron punem faina, drojdia dizolvata in lapte, untul topit, oul intreg si praful de sare si framantam aluatul pana se dezlipeste de peretii vasului. Ungem o tava de tarta cu unt, intindem o foaie rotunda si o asezam in tava.

Asezam feliile de ceafa, branza taiata feliute, ardeiul taiat felii si rosile. Dam la cuptor 15 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]