Tarta cu legume si carne de vita

de - Andreea - in Vita, 25 Aug 2012 | 5304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pireu:
  • 5-6 cartofi(depinde de marime)
  • 50 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 gr brinza
  • pentru sosul de legume:
  • 2 ardei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • bulion
  • carne vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de vita:

Carnea de vita am spalat-o ,am taiat-o cuburi mici ,apoi am pus-o la prajit. Cand a fost gata am scos-o pe o farfurie.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Punem ardeiul taiat marunt si apoi morcovul dat prin razatoare. Cand s-au calit adaugam bulion, sare si piper. Mai lasam putin pe foc apoi stingem si dam tigaia la o parte

Separat se pun cartofii la fiert in apa rece. Cand sunt fierti se scurg de apa si se zdrobesc ca pentru pireu. Se adauga oul, brinza rasa ,sare (de e nevoie).

Intr-o tava punem un strat de pireu apoi peste punem sosul de legume cu carne. Dam la cuptorul incins in prealabil pina prinde o crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Rocsi 1

25.08.2012, 23:44

Imi plac acest gen de preparate

DIANA B 1

26.08.2012, 11:12

Trimite-mi mie , tava cu ce ti-a ramas

Lau 1

26.08.2012, 15:39

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară