Tarta cu praz si salam

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 5933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un praz
  • 100 gr de salam
  • o foaie de placinta din comert
  • smantana lichida
  • nucsoara
  • 50 gr de mozzarella sau cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si salam:

Se scoate foaia de tarta din frigider si se mai tine putin la temperatura camerei,dupa ce sa inmuiat se pune in forma de tarta unsa si tapetata(daca nu e din silicon)si se inteapa putin cu furculita, se curata si se spala prazul,se taie mai marunt dupa preferinte,salamul se taie marunt si se calesc in unt sau ulei de masline,dupa ce sau calit putin se pun peste foaia de tarta si mozzarella sau cascavalul ras,apoi ouale,smantana lichida,sarea,piperul,nucsoara se incorporeaza sa fie ca o crema si se pune deasupra,se da la cuptor sa se coaca iar deasupra sa se rumeneasca.Se serveste ca garnitura sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu legume asortate si jambon