Chiar daca nu tineti dieta eu tot v-o recomand. Este racoritoare, iar pudra de roscove ii da o aroma aparte.
Baza
1. Preincalzim cuptorul la 190°C
2. Punem intr-un vas toate ingredientele si amestecam pana la omogenizare.
3. Tapetam o tava (20 cm diametru) cu hartie de copt, punem compozitia si o intindem cu ajutorul unei linguri.
4. Introducem tava in cuptor pentru 20-30 min. Cand e coapta ar trebui sa fie uscata, iar daca faceti testul scobitorii aceasta ar trebuie sa iasa curata. Lasam la racit in tava.
Umplutura
1. Punem gelatina la hidratat 10 minute in apa, apoi o dizolvam pe baie de aburi. 2. Mixam iaurtul cu branza si indulcitorul, punem apoi gelatina dizolvata in compozitie, amestecam si introducem in frigider pentru 10 minute.
Asamblare
Pe un platou punem baza tartei, montam un inel de tort, turnam apoi umplutura si punem ciresele deasupra. Introducem la frigider pentru cel putin 2 ore.
Enjoy!
1
Puteti inlocui pudra de roscove cu cacao cu continut redus de grasime.