Tiramisu reţetă clasica

de flori_s in Prajituri, 26 Iun 2011 | 5051 vizualizari

 

Tiramisu reţetă clasica

 

INGREDIENTE

  • 3 oua + 6 lg zahar + mascarpone
  • piscoturi
  • apa+cafea+brandy+1lg zahar
  • cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă clasica:

Tiramisu reţetă clasica

Galbenusurile, separate de albusuri, se mixeaza cu 3 lg de zahar si cu 500g de mascarpone. Albusurile se mixeaza  cu o piscatura de sare si 3 lg de zahar, pana cand compozitia devine bezea. Bezeau se amesteca apoi cu galbenusurile si mascarpone.

Piscoturile se inmoaie in sirop, apa si cafea in cantitati egale (cam 200 de ml de apa si 200 de cafea) cu 1 lg de zahar si brandy(dupa gust).

Se asterne intai un strat subtire de crema, dupa care un rand de piscoturi, apoi altul de crema, inca unul de piscoturi si inca unul de crema( mai consistent) . Peste, se orneaza cu multa multa pudra de cacao .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă clasica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]