Tocana de cartofi cu carnat

de marcela1979 in Porc, 26 Oct 2012 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 2 bucati de carnat de casa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 cepe albe
  • 50 ml ulei
  • sare,piper
  • boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carnat:

Se curata legumele. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga, apoi se pune ceapa tocata marunt, ardeiul gras cubulete, carnatul taiat felii si cartofii taiati in cuburi. Se adauga un pic de boia iute si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic acoperit cu un capac. Cand sunt fierti cartofii se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa mai fiarba pana scade apa. Se serveste cu muraturi de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor