Tocana de cocosei

de abetina in Mancaruri cu carne, 10 Dec 2018 | 4401 vizualizari

 

Rețete românești de suflet

 

INGREDIENTE

  • 3 cocosei 
  • 1 kg.cartofi
  • 4 gogonele mari,(rosii verzi)
  • 6 morcovi
  • 1/2 bucata telina
  • 4 cepe mari
  • 6 ardei,verzi si rosii
  • 1 lingura sare
  • ierburi aromate (rozmarin, oregano,maghiran)
  • 4 foi de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cocosei:

Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa, se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.

Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote dupa care se opreste focul.

Se serveste alaturi de mamaliguta calda.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocosei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana - Reteta pentru o mancare delicioasa