Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2013 | 13866 vizualizari

 

este o mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de iepure(partea superioarA)
  • 1 cutie de ciuperci
  • marar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • piper,sare,boia dulce,busuioc,oregano
  • 1/2 pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor:

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva minute se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga intr-un vas termorezistent, adaugam si iepurele punem zeama care am pastrat-o si dam la cuptor pentru circa 40 minute. Cand e totul gata se presara marar proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure vânat