Tocana de vinete cu legume

de cristina1985 in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 16611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 vinete mici
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei capia
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 1/2 lg boia dulce
  • 1 morcov
  • 1 1/2 cartofi
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu legume:

Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs 20 minute. Ceapa se toaca marunt si se caleste cu putin ulei. Se adauga morcovul ras (pe razatoarea mica), ardeii taiati marunt. Se mai lasa putin la calit, apoi se adauga apa si cartofii taiati cubulete mici. Se fierbe 20 minute. Apoi se curata vinetele, le tocati putin (nu trebuie mult, pentru ca nu se mai vad) si le puneti peste legumele calite, lasand sa mai fiarba 30 minute. La sfarsit, se adauga dafin, boia, sare, usturoi taiat marunt si se mai lasa 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole