Tocană ţărănească

de madi_marin in Porc, 9 Apr 2012 | 7525 vizualizari

 

Eu nu tin post. Am incropit rapid mancarica asta foarte foarte buna cand am venit de la serviciu. Am servit-o cu salata de castraveti proaspeti cu oţet.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 250 g costiţă afumată
  • 1 ceapă uscată mare
  • 1/2 ardei gras roşu
  • pastă de tomate
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană ţărănească:

Cartofii curăţaţi şi spălaţi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert.

Ceapa tocată julien se căleşte în ulei mai mult împreună cu sunculiţa şi ardeiul tăiate fâşiuţe cam 10 minute . Se adaugă cartofii fierţi scurşi nu de tot de zeamă,  pasta de tomate şi usturoiul tocat mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. La final se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană ţărănească" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu ardei copti si costita afumata