Tocanita cu inimioare de pui si legume

de Krystyan Trendy in Pui, 6 Noi 2013 | 3745 vizualizari

 

Inimioarele s-au mancat aproape toate ,inainte de a fi puse in tocanita . Daca aveti "hoti "in casa ,ascundeti inimioarele, altfel patiti ca mine :d

 

INGREDIENTE

  • 400 g inimioare
  • 100g masline negre feliate
  • 1 conopida
  • ardei gras rosu
  • 5 rosii decojite
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimioare de pui si legume:

Se spala inimioarele ,se curata,apoi se prajesc intr-o tigaie cu ulei .Adaugati si 100ml apa in tigaie ,pentru ca inimioarele sa fiarba bine si sa nu fie tari.Se scot dupa ce s-au prajit separat intr-o farfurie adanca si se acopera farfuria.

Se curata conopida,se spala si apoi se pune intr-o cratita cu apa si putina sare.

Se lasa sa dea un clocot apoi se scoate intr-o strecuratoare la scurs.Apoi curatam cepele,ardeiul gras,usturoiul ,le spalam,le tocam si le punem intr-o tigaie cu putin ulei,la calit.Cand incep sa se rumeneasca se adauga rosiile tocate cubulete .Se lasa sa se inabuse .Adaugam apoi conopida ,inimioarele prajite si sarea.Cand este aproape tocanita,se adauga maslinele .Mai lasam 5 minute si tocanita este gata pentru a fi servita.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si putin marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimioare de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere