Tocanita cu soia

de LUK in Mancaruri de post, 24 Mar 2011 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50gr soia cuburi
  • 4 cartofi
  • un ardei rosu
  • o ceapa
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • amestec de legume uscate(delikat)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de faina
  • patrunjel verde,dupa gust
  • sare,foi de dafin(dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu soia:

  Punem soia la fiert in apa cu sare.Lasam sa fiarba 10min.Intre timp curatam si spalam cartofii cubulete.Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem si ardeiul cubulete mici.Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul in ulei si adaugam si o lingura de apa.Dupa ce s-au calit putin adaugam boiaua.Amestecam si punem cartofii si apa cat sa i acopere.Intre timp a fiert si soia.O scurgem de apa si o adaugam la cartofi.Completam cu apa si adaugam sare,amestecul de legume si foile de dafin.Lasam sa fiarba pana cand sunt fierti cartofii(25-30min).

Amestecam faina cu putina apa,pana cand are consistenta unei smantani.Turnam peste tocanita in timp ce fierbe.Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Servim cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

LUK 1

25.03.2011, 10:44

Mamaie,Ina,Sufletista

divainbucatarie 1

25.03.2011, 16:11

LUK 1

25.03.2011, 18:30

Diva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de linte