Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 26 Feb 2014 | 5993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • cateva buchetele de conopida
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare/piper/boia dulce
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.

Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul.

Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici.

Se adauga si morcovul si cartofii in ceaun,apa cat sa acopere si se lasa la foc mic.Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa.

Cand sunt aproape fierte si legumele si carnea se adauga si conopida si condimentele.

Se decoreaza cu rozmarin prospat si patrunjel

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]