Tocanita de ceapa cu pui

de Doralinda in Pui, 25 Ian 2013 | 3471 vizualizari

 

La mine in casa, cam rar se mananca pui, dar la fetite le mai gatesc din cand in cand, si asta e unul dintre preparatele care le place!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe medii
  • sare
  • oregon
  • piper
  • o foaie dafin
  • si ulei ptr calit
  • 50 gr bulion de rosii sau rosii din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Intai fierbem carnea cu putina sare, apoi o lasam deoparte in zeama care a fiert. Taiem ceapa in felii si o calim in putin ulei. Cand e gata, punem bulionul de rosii, mai lasam putin si apoi punem restul de mirodenii, asezonand dupa gust cu sare si piper. Punem si carnea si adaugam din zeama in care a fiert pana sa acopere, apoi lasam la foc mic cca 20 min.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez.

TIPS-URI

1

Puteti folosi un pui intreg, nu doar pulpele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Doralinda 1

25.01.2013, 20:38

Jolygina

Doralinda 1

25.01.2013, 20:39

Rocsi, intr-adevar e gustoasa, cred ca tot secretul sta in ceapa calita! Ii da un gust mai dulce! Multumesc frumos!

Cris2711 1

26.01.2013, 00:26

buna tocanita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si cartofi noi