Tocanita de ciuperci

de Andra_Constantinescu in Mancaruri de post, 6 Mai 2015 | 3743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 500 g ciuperci;
  • sare, dupa gust;
  • 3-4 linguri ulei;
  • apa;
  • o legatura marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ceapa, se toaca si se inabuse in ulei si putina apa cu sare, dupa care se adauga ciupercile taiate feliute. Se tin la foc pana cand se patrund si, daca este necesar, se mai adauga apa, dar mancarea rezultata trebuie sa fie scazuta. La final, se adauga mararul tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (11)

Rocsi 1

07.05.2015, 20:53

Andra_Constantinescu 1

07.05.2015, 21:36

Multumesc tuturor!

Sim0na 1

08.05.2015, 08:47

Cat de mult imi place..

COMENTEAZA