Tocanita de ciuperci- de post

de Oana in Mancaruri de post, 18 Mar 2015 | 7351 vizualizari

 

Un pranz rapid si tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • o legatura ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci champignion
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano uscat
  • 3-4 linguri suc de rosii
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci- de post:

Curatam ceapa si usturoiul verde, le spalam bine si le taiem marunt. Ciupercile spalate bine le taiem in patru. Intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se lasa putin la calit. Se adauga ciupercile si se lasa sa se inmoaie. Daca lasa prea multa zeama o puteti scurge. La final se adauga condimentele si sucul de rosii si se mai lasa 2-3 minute pe foc. Se presara patrunjel verde si se poate servi cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline