Tocanita de fasole rosie cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2013 | 7299 vizualizari

 

un deliciu a iesit!va astept la masa

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole rosie
  • pulpa de porc
  • vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,cimbru,boia dulce,fulgi de chilli,maghiran,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole rosie cu carne de porc:

Intr-un ceaun punem ceapa taiata feliute subtiri cu ulei de masline la calit. Dupa cateva minute adaugam si carnea taiata fasii potrivite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga vinul rosu (dupa gust), asezonam cu vegeta, piper, boia dulce, fulgii de chilli si cimbru. Fasolea se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa si se adauga in ceaun. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic la fiert. Se adauga si usturoiul strivit si taiat feliute subtiri. Maghiranul se adauga la sfarsit pentru a se simti aroma ma bine. Cand zeama a mai scazut se poate lua de pe foc daca carnea este gata.

Se serveste pe pat de mamaliguta cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole rosie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole boabe roșie Canadiană cu cârnați afumați