Tocanita de fasole rosie cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2013 | 7628 vizualizari

 

un deliciu a iesit!va astept la masa

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole rosie
  • pulpa de porc
  • vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,cimbru,boia dulce,fulgi de chilli,maghiran,piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole rosie cu carne de porc:

Intr-un ceaun punem ceapa taiata feliute subtiri cu ulei de masline la calit. Dupa cateva minute adaugam si carnea taiata fasii potrivite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga vinul rosu (dupa gust), asezonam cu vegeta, piper, boia dulce, fulgii de chilli si cimbru. Fasolea se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa si se adauga in ceaun. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic la fiert. Se adauga si usturoiul strivit si taiat feliute subtiri. Maghiranul se adauga la sfarsit pentru a se simti aroma ma bine. Cand zeama a mai scazut se poate lua de pe foc daca carnea este gata.

Se serveste pe pat de mamaliguta cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole rosie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]