Tocanita de pipote si inimi de pui

de alilianaa in Pui, 11 Mai 2014 | 5973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pipote si inimi
  • o ceapa alba
  • o legatura de ceapa verde
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 6 linguri pasta de tomate
  • o legatura buna de patrunjel
  • 3 morcovi tineri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui:

Pipotele si inimile se spala se pun la scurs. Se ung cu o solutie formata din putin ulei si mirodeniile de mai sus, se omogenizeaza bine. O tigaie cu ulei se pune la incins si cand este gata se pun maruntaiele la prajit. Cand sunt  gata facute, se scot pe un servetel. In uleiul respectiv punem ceapa, ceapa verde, morcovul. Cand se inmoaie pe jumatate se adauga pipotele si inimile, se adauga apa ( cat sa le acopere) si se lasa la fiert cat sa se patrunda carnea. La final se adauga pasta de rosii, usturoiul verde tocat si patrunjelul. Se mai potriveste de sare, daca este nevoie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]