Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii

de alilianaa in Porc, 3 Mai 2014 | 8982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g spata de porc
  • 4 cepe
  • sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce
  • 40 ml ulei
  • 200 g pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • 3 fire de usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii:

Carnea de porc se spala si se portioneaza. Se condimenteaza  sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce. Uleiul se pune la incins in tigaie. Cand s-a incins bine se adauga carnea. Se lasa la rumenit cca 10 minute. Se scoate si in uleiul respectiv se pune ceapa care a fost curata si tocata ( eu am folosit robotelul de data asta). Se lasa ceapa la calit pana se inmoaie bine, se adauga carnea si se mai pune apa cat sa acopere carnea si sa nu fie nevoie de a mai completa cu apa. Cand a scazut bine se pune usturoi verde tocat.  Se incerca carnea daca s-a fiert cu o furculita. Daca este patrunsa bine sepune pasta de rosii. Se mai lasa 5-7 minute. Se mai potriveste dupa caz, daca mai este nevoie si se adauga patrunjel verde tocat. 

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]