tocanita de pui

de marcela1979 in Pui, 29 Dec 2009 | 4754 vizualizari

tocanita de pui

 

INGREDIENTE

  • pulpele si aripile de la un pui
  • ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu sau pasta de ardei 1 lingura
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA tocanita de pui:

Se spala carnea de pui.Intr-o cratita se pune la calit ceapa tocata marunt,se adauga ardeiul gras sau pasta de ardei ,se adauga carnea de pui si se lasa sa se caleasca.Se pune un pic de boia de ardei si se pune apa sa acopere carnea .Se lasa sa fiarba .cand carnea e fiarta se face o ingroseala din 2 linguri de faina si lapte si se adauga in cratita .Se lasa sa dea un clocot si se adauga frunzele de patrunjel tocat.Se aduga vegeta si piper dupa gust.

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si cu muraturi sau salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuggets de pui