Tocanita de pui ca la Medias

de DanMonica in Pui, 15 Mar 2012 | 6421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare sau pulpe de pui
  •  2 cepe potrivite
  •  2 linguri de faina
  •  6 catei de usturoi (dupa gust)
  •  frunza de patrunjel
  •  sare
  •  piper
  •  boia 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui ca la Medias:

Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba.

Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam si punem usturoiul zdrobit. Cand a mai scazut apa si aripioarele sunt aproape fierte adaugam patrunjelul tocat. Intr-un castronel punem faina si o amestecam cu apa pana se face o pasta fara cocoloase. Pasta obtinuta o turnam treptat peste aripioare, amestecand incontinuu, dupa care mai lasam cratita pe foc timp de 1-2 minute

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui ca la Medias" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

ArianaBala 1

17.10.2012, 11:22

Am facut si eu mancarica ta...minunata!

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:52

yamy yamy

DanMonica 1

16.11.2012, 20:04

Ariana ma bucur tare mult ca ai incercat reteta si ti-a placut

o imbratisare tuturot celor care le-a placut reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de piept de pui cu ciuperci si rosii