Tocanita de pui cu ardei copti

de Zamfira in Pui, 28 Iul 2013 | 27783 vizualizari

 

Ce aroma, ce combinatie...o tocanita foarte buna, ardeiul copt face casa buna cu foaia de dafin. Pentru un pranz perfect merita incercata. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (pulpe de pui cu os sau dezosat)
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 7-8 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 linguri de bulion
  • boia dulce
  • ulei
  • sare, piper
  • 4 ardei kapia (copti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei copti:

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile feliate, sare, piper. Dupa ce fierbem 10 minute tocanita adaugam foile de dafin, bulionul si usturoiul pisat. Mai fierbem inca 10 minute tocanita.

Coacem, curatam ardeii de coaja si portionam bucatele.

Adaugam si ardeii copti in tocanita si-l mai dam odata in clocot.

Poate fi servita cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaliguta