Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere

de Zamfira in Pui, 15 Sep 2013 | 14729 vizualizari

 

Va propun sa incercati aceasta reteta de tocanita de pui cu legume si sos de bere, va garantez, ca este un deliciu. Sosul atat de deosebit, o aroma puternica de legume, iar carnea in combinatie cu legumele si berea este exceptionala!!! Merita incercat! Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 7 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita de boia dulce sau picanta
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar de bere blonda (300 ml)
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere:

Spalam carnea de pui, o stergem putin de apa, o saram si piperam.

Se mixeaza in robotul de bucatarie: ceapa, ardeiul kapia, ardeiul gras, rosia.

Calim pulpele de pui in ulei, 1-2 minute pe fiecare parte, apoi scoatem carnea pe o farfurie. In acelasi ulei calim cateva minute legumele tocate foarte marunt (ardeii si ceapa), apoi adaugam o lingurita de boia dulce sau picanta, usturoiul pisat si rosia tocata marunt. Adaugam un pahar de bere blonda (300 ml) si o lingurita de oregano. Lasam sa fiarba la foc potrivit 10 minute, fara capac (pentru a se evapora acoolul). Adaugam patrunjelul tocat marunt si sub capac mai fierbem tocanita 20 minute. Adaugam sare dupa gust. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
La multi ani bucataras cu Fesenjan - Tocanita persana cu rodii