Tocanita din carne de porc

de Panacris in , 1 Aug 2018 | 2760 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" de vreo luna de zile. Le-am redescoperit cu noua provocare propusa de Bucataras. Recunosc ca am început să devin dependentă de ele. Cum era de așteptat, a trebuit să testez noile arome și în preparate cu carne. Sunt minunate! Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • Fleică de porc cca. 1300 g
  • Ceapă galbenă 2 bucăți
  • Ardei kapia 2 bucăți
  • Ulei vegetal 1 lingură
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Ierburi si boia Delikat 3 linguri
  • Bere blondă 500 ml
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Ceapa și ardeii curățați, se feliază și se pun la călit  în puțin ulei și apă, cca. 10 minute la foc mic. Eu l-am pus la treabă pe Alin, CrockPot-ul din dotare :D.

După cele 10 minute, se adaugă fleica tăiată bucăți potrivite, se asezonează de sare, piper și mirodeniiile de la Delikat (Ierburi si boia), se amestecă ușor pentru a se încorpora toate ingredientele, apoi se toarnă și berea, se acoperă, se setează aparatul la funcția HIGH pentru 4 ore. Zmeișorii au savurat tocănița alături de orezul roșu cu ciuperci shimanji.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc la gratar reteta pas cu pas