Tochitura

de Micutza Luana in Porc, 11 Dec 2013 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un carnat de casa
  • 3 felii carne de porc
  • un cabanos
  • o bucatica de slanina
  • o ceapa mica
  • o lingura bulion
  • o cescuta de vin
  • o cana de apa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnatul, carnea, cabanosul si slanina se taie cubulete nu foarte mici si se pun la prajit.

Ceapa se toaca marunt si se pune peste carne .

Adaugam usturoiul, sarea, piperul dupa gust, vinul si lasam 5 minute sa se inabuse.

Peste care adaugam bulionul , apa si cimbrul lasam sa scada.

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta , oua si branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

12.12.2013, 12:45

acu de sarbatori e cel mai potrivit

ianculubita 1

12.12.2013, 12:55

Micutza Luana 1

15.12.2013, 14:22

multumesc gagici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi cu carne de porc