Sunt convinsa ca ni s-a intamplat multora dintre noi ca dintr-o greseala sa iasa ceva bun. :) Asa s-a intamplat si cu acest tort. Pe cand pregateam turta dulce pentru Bengalion, grabita fiind, am gresit si am pus prea putina compozitie in tava. Mi-a iesit o turta dulce foarte subtire, ca un blat...Deoarece era si ziua piticului meu, m-am gandit sa valorific aceasta greseala si mi-a iesit un tort delicios. :) Asa ca nu va suparati cand mai gresiti cate ceva, nu se stie ce lucru bun poate iesi dintr-o greseala. :x Cantitatile nu le stiu cu exactitate, deoarece cum am scris mai sus, eu voiam sa fac altceva. :)
Primul pas este sa scoatem visinele din congelator si sa le punem sa se dezghete intr-o strecuratoare. Modul de preparare pentru turta dulce il gasim aici: https://www.bucataras.ro/retete/turta-dulce-rapida-si-pufoasa-80352.html
Diferenta este ca folosim o tava mai mica si punem compozitia intr-un strat mai subtire decat cel pentru turta dulce. Coacem doua blaturi. Pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet. Asezam primul blat intr-o tava, il insiropam cu zeama de portocala si il ungem cu budinca de vanilie. Adaugam visine din belsug si punem celalalt blat deasupra. Il insiropam si pe acesta cu zeama de portocala. Decoram cu frisca si bombonele colorate si il dam la frigider pentru cateva ore. Este un deliciu. Pofta buna!