Se consuma in Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva.
In primul rand pregatim crema:
Punem laptele pe foc mic, iar intr-un bol separat amestecam praful de budinca cu 3-4 linguri de indulcitor pudra si cateva linguri de lapte.
Turnam aceasta compozitie peste laptele fierbinte si amestecam cu un tel pana cand se ingroasa. Oprim focul si adaugam zeama de lamaie, coaja si esenta, amestecam si lasam la racit.
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri, iar albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
In alt bol adaugam galbenusurile si le mixam cu indulcitorul, iaurtul, budinca amestecata cu praful de copt si esenta de lamaie.
Incorporam spuma de albusuri si turnam in ploaie laptele praf amestecand cu o lingura pana la omogenizare.
Impartim compozitia in 3 parti egale si coacem 3 foi. Fiecare foaie o vom lasa maxim 10 minute sau chiar mai putin(depinde de cuptor) la foc mic.
Asamblare:
Punem prima foaie pe un platou, adaugam un strat de crema, continuam cu a2a foaie si inca un strat de crema si terminam cu ultima foaie si inca un strat de crema.
Decoram cu napolitana sfaramata.