Tort Fluture

de gamilici in Torturi, 24 Apr 2012 | 7896 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt

Crema

  • 300 g nutella
  • 250 g mascarpone
  • 50 g frisca

Sirop

  • 1/2 cana apa
  • 3/4 cana zahar
  • esenta de rom (optional)

Decor

  • m&m;haribo, etc. (dupa imaginatie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Fluture:

Blat

Se separa albusurile de galbenusuri.Se amesteca cele din urma cu zaharul.Se bat spuma albusurile,se adauga galbenusurile, faina si praful de copt.Se coace intr-o forma rotunda.

Crema

Se amesteca toate ingredientele,daca e necesar se mai poate adauga frisca sau mascarpone pentru a nu fi prea dulce.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul pana e topit, se adauga esenta de rom si se lasa la racit.

Asamblare

Blatul rotund se taie dupa imaginea de mai jos,apoi pe mijloc.Se insiropeaza si se adauga crema,apoi se acopera cu cealalta parte de blat.Dupa se orneaza cu crema ramasa,m&m,haribo si alte jeleuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Fluture" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]