Tort racoros de lamaie

de nadina73 in Dulciuri, 20 Iul 2010 | 6598 vizualizari

 

Initial a fost o budinca la rece dar consistenta este ca si la panna cotta cu aroma de lamaie grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete `budinca lamaie(pastel fresco con sabor de limon)
  • 1 litru de lapte foarte rece
  • 8 linguri de zahar
  • caramel
  • frisca pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort racoros de lamaie:

Se ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o cutie de inghetata sau o forma  de care doriti..........se pune caramel pe fundul vasului apoi se toarna compozitia dupa care se pune un capac si se pune la rece pentru 2 ore.

Dupa ce s-a racit se intoarce invers si se scoate cutia,iar caramelul se va prelinge pe tort

Se serveste taiat in feliute  cu frisca

Este atat de racoros ...................grozav ,va astept la o feliuta de tort racoros

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort racoros de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Laly 1

22.07.2010, 14:00

Azi mananc numai de la tine

nadina73 1

22.07.2010, 20:22

sa nu ti se faca rauocincand iubita pacat ca santem departe

adry88 1

18.05.2011, 21:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]