Tortilla

de xana in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 10941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 cartofi
  • 1/2 chorizo
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel proaspat
  • un praf de nucsoara
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Sunt mai buni cei rosii ca nu se zdrobesc prea usor. Ii curatam si ii taiem in cubulete.

Ceapa si usturoiul taiate pestisori si chorizo in felii le punem intr-o tigaie si lasam pana ceapa se inmoaie. Adaugam apoi cartofii si patrunjelul si mai amestecam de cateva ori. Ouale cu nucsoara si un praf de sare le batem usor si le turnam in tigaie, cat mai uniform, agitand usor tigaia ca oul batut sa intre bine intre celelalte ingrediente. 

Lasam pe foc si urmarim cand incepe sa se rumeneasca pe fund(pentru a vedea, ridicam putin o margine cu ajutorul unei lame de cutit). Stingem focul si o dam la cuptorul preincalzit(doar partea de sus) pana se rumeneste si la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa