Trandafiri aperitiv

de LC in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2012 | 10049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj ( 800 g)
  • 300 g muschi file
  • 6 felii de sunca de casa( sunt niste felii mai lunguiete)
  • 6-7 felii sunca praga
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Dupa ce s-a decongelat aluatul de foietaj l-am intins cu sucitorul putin si am taiat fasii ( vezi poza cat de groase).

Am pus cam cate 4 bucati de muschi de-a lungul fasiei  ( felia taiata in doua ) si am rulat. ( la fel am procedat si cu sunca praga si cu sunca de casa).

Unele bucati le-am taiat in doua si am obtinut niste melcisori.

Lasam la cuptor in tava tapetata cu foaie de copt pana se rumenesc usor. ( 15-20 de minute ).

Putem rade si cascaval deasupra.

TIPS-URI

1

mie mi-au iesit cam 18 bucati trandafiri...si 14 melcisori

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu sunca si cascaval