Trigoane cu branza de burduf

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 6817 vizualizari

 

Recent am primit de la mama branza de burduf, din aia buna de la stana :). Incerc sa prepar tot felul de mancaruri si aperitive din ea. Este delicioasa si foarte grasa, asa ca merge la orice preparat cu varf si indesat ;).

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 800 g
  • 300-400 g branza burduf (de oaie)
  • 1 ou
  • sare
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza de burduf:

Lasam aluatul de foietaj sa se decongeleze in frigider.

Taiem aluatul in forma de patrat mai mare (dupa plac).

Asezam branza burduf pe fiecare patrat, presaram cu sare dupa gust si inchidem marginile in forma de triunghi cu ajutorul furculitei.

Triunghiurile se ung cu ou batut cu boia si sare, se aseaza in tava.

Se lasa la cuptorul fierbinte pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice tip de branza

2

branza grasa ajuta sa se rumeneasca frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete din branza de burduf