Triunghiuri cu crema de branza

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2015 | 3790 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • 270 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 5 linguri ulei

Pentru umplutura:

  • 300 g crema de branza
  • Pasta de tomate pentru uns
  • Cascaval ras
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu crema de branza:

Dizolvam drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina, facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia dizolvata. Amestecam putin, apoi adaugam sarea si uleiul. Framantam bine aluatul. Acoperim vasul cu un prosop de bucatarie si lasam aluatul sa dospeasca, pana isi dubleaza volumul.

Apoi intindem aluatul intr-un dreptunghi cu grosimea de 1 cm. Taiem aluatul in patrate. Punem in mijlocul fiecarui patrat o lingurita de crema de branza. Impaturim aluatul in doua, astfel incat sa  obtinem triunghiuri. Asezam triunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare triunghi cu pasta de tomate, presaram deasupra cascaval ras si lasam sa mai dospeasca 30 minute. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumenesc frumos. Sunt tare gustoase. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe aperitiv