Reteta am luat-o de pe ”Bucataras„ dar de la cine nu-mi amintesc dar daca recunoaste cineva reteta ii multumesc mult ca am facut-o si a iesit foarte buna.Am modificat ceva dar nu mult .
Faina cu mirodeniile se amesteca si cu praful de copt.Zaharul se caramelizeaza pana iese fum dar nu mult si se stinge cu apa dar atentie la maini cand mestecati ca sare zaharul.Se lasa sa se dizolve zaharul si se da la rece.Cand este usor cald se pune peste faina si se amesteca cu mixerul.Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt si compozitia din bol se toarna in tava si se niveleaza dandu-se apoi la cuptorul deja incins pentru 40 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.Ciocolata se topeste in cuptorul cu microunde sau pe foc mic la aragaz se dizolva cu cele 2 linguri de lapte si se toarna pe deasupra la turta dulce.Eu am taiat inainte turta dulce si apoi am pus ciocolata.Peste ciocolata se pot pune diverse bombonici colorate,eu am pus viermisori de ciocolata si bomboane aurii si albe.
Pofta buna