o mancarica de post foarte gustoasa!
Curatam legumele, le spalam sub jet de apa rece.
Ceapa se toaca marunt si se caleste impreuna cu ardeiul taiat fasii, in ulei pana se inmoaie usor (in jur de 5 minute).
Adaugam varza tocata, punem 1 cana cu apa, foaia de dafin, bobitele de piper, sare si piper macinat dupa gust, acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.
Adaugam rosiile taiate cubulete, mai lasam mancarea la foc mic pana scade si apa lasata de rosii.
Presaram verdeata tocata.
Cubuletele de soia se fierb in apa cu sare si piper cca 10 minute.
Scurgem foarte bine cuburile de apa in care au fiert, adaugam 3 linguri de ulei si prajim bucatelele de soia la foc iute pana se rumenesc frumos. La final le stropim cu putin sos concentrat de soia.
Servim varza cu bucatele de soia.
Pofta buna!