Varza calita cu pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 6397 vizualizari

 

E fara introducere,doar de pofta....

 

INGREDIENTE

  • 850 g varza murata tocata
  • 560 g carne porc
  • 2 cepe
  • 1 borcan 400 g rosii cu ardei ( conserva facuta asta toamna)
  • 1 leg.marar
  • 1 lingura plina cu untura
  • 1 lingurita sos iutel ( daca l-am castigat il si folosesc)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu pulpa de porc:

Varza se lasa la desarat,de seara,se toaca marunt se scurge bine.Ceapa se caleste in untura,se adauga rosiile cu ardei si sosul iutel.Apoi se pune varza si se amesteca bine se toarna o cana cu apa si deasupra se pune carnea si se da la cuptor la foc domol cca 1 ora.La final se adauga mararul tocat marunt.Se serveste cu ardei iute si mamaliga,eu o prefer cu paine neagra,mamaliga-mi face foame....

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o si piperat-o si am tinut-o 10 min sa intre in ea condimentul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]