Varza calita cu pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 6482 vizualizari

 

E fara introducere,doar de pofta....

 

INGREDIENTE

  • 850 g varza murata tocata
  • 560 g carne porc
  • 2 cepe
  • 1 borcan 400 g rosii cu ardei ( conserva facuta asta toamna)
  • 1 leg.marar
  • 1 lingura plina cu untura
  • 1 lingurita sos iutel ( daca l-am castigat il si folosesc)
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu pulpa de porc:

Varza se lasa la desarat,de seara,se toaca marunt se scurge bine.Ceapa se caleste in untura,se adauga rosiile cu ardei si sosul iutel.Apoi se pune varza si se amesteca bine se toarna o cana cu apa si deasupra se pune carnea si se da la cuptor la foc domol cca 1 ora.La final se adauga mararul tocat marunt.Se serveste cu ardei iute si mamaliga,eu o prefer cu paine neagra,mamaliga-mi face foame....

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o si piperat-o si am tinut-o 10 min sa intre in ea condimentul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

05.04.2013, 20:07

buna buna
Si eu am in program maine!

Rocsi 1

05.04.2013, 21:13

E super buna.Sa imi pastrezi o portie pentru maine

Constelatialeu 1

05.04.2013, 21:33

Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]