Varza calita cu taietei si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 9263 vizualizari

 

ceva ce se face rapid si este foarte bun...si bineinteles,e tot la ceaun...:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica de 600gr,
  • 100 gr teietei lati,
  • 200 gr kaizer,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingurita sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 2 fire ceapa verde(sau o ceapa alba mai mica)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu taietei si kaizer:

Kaiserul il punem intr-un vas cu apa cu o ora inainte sa gatim,pentru a iesi sarea din el,daca nu mancam foarte sarat.

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol cu o lingurita de sare,o amestecam si o lasam la scurs 10minute.

Pastele le punem la fiert in apa cu sare,dupa cum scrie pe prospectul de pe pachet.Cand sunt fierte le surgem si le dam printr-un jet de apa rece si le punem pe o farfurie.

Tiem rondele ceapa si o punem la calit in putin ulei.Scurgem varza de zeama lasata si o punem peste ceapa si lasam pe foc 15minute,pana se inmoaie varza.Condimentam cu piper si punem boiaua.

Separat,intr-o tigaie cu putin ulei prajim putin kaizerul taiat fasii.

La sfarsit,cand toate sunt gata,amestecam pastele cu varza si cu kaizerul si condimentam cu putin cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu taietei si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti