Vinete la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2012 | 5748 vizualizari

 

Inspiratie Laura Adamache si bucataria italiana(pizzette di melanzane)

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la cuptor:

Vanata am spalat-o si am taiat-o,de-a latul, felii potrivit de groase.Am uns tava cu ulei si am asezat feliile de vinete.

Rosiile le-am spalat si le-am decojit,apoi le-am taiat cubulete si le-am asezat peste feliile de vinete.

Am sarat si piperat si am presarat busuioc uscat.Am mai stropit putin cu ulei pe deasupra.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit pana s-au inmuiat vinetele(45 min.la cuptorul meu la foc mic).

Am indepartat folia si am presarat cascaval ras. Am mai dat la cuptor pana s-a topit cascavalul(cam 15 min)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor