Vinete pane

de LUK in Mancaruri de legume, 24 Sep 2011 | 7136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vinetele de coaja.Le taiem rondelegroase de aprox. 1cm.Le saram si le lasam 15-20min sa absoarba sarea.

Punem uleiul la incins.Amestecam faina si pesmetul(punem parti egale).Batem oul.Dam feliile de vinete prin ouapoi prin amestecul da faina si pesmet si le prajim pe ambele parti in uleiul incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Kori 1

16.10.2011, 23:11

foarte buni, si eu fac , ai tai arata super!

RuxyRux 1

16.10.2011, 23:13

Ce deliciu!!!

mihaelar63 1

27.10.2011, 23:43

Buna idee , sa preparam cat gasim inca autohtone!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel