Vinete pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 3853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete lunguiete
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele le-am spalat, apoi le-am taiat rondele. Le-am presart cu sare si le-am lasat cateva minute sa-si lase apa. Le-am sters cu un servet de hartie, apoi le-am dat prin faina, ou batut (in care am pus piper), iar faina, si le-am pus intr-o tigaie cu ulei incins. Le-am lasat sa se prajeasc pe ambele parti, apoi le-am scos pe o farfurie in care am pus servete de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.

O bunatate au fost!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Geanina87 1

09.12.2012, 23:13

imi plac foarte mult

mirela0911 1

10.12.2012, 03:38

Sim0na 1

10.12.2012, 12:35

Nici eu nu ma omor dupa vinete decat in salata, iar pane este prima oara cand fac. De la mama am aflat cat sunt de bune
Multumesc tuturor ptr aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute cu brânză sarată