Vinete umplute

de epurasha2bb in Pui, 3 Iul 2013 | 7032 vizualizari

 

nu mai puteam de pofta asa ca azi mi-am cumparat vinete si am facut bunatati la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei grasi de 3 culori
  • 1/2 piept de pui fara os si piele
  • sare, piper, usturoi
  • 1 rosie
  • 30 g cascaval Delaco
  • cateva linguri de ulei
  • 1 varf de lingurita busuioc uscat maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

luam vinetele , le spalam, le taiem pe jumatate pe lung.Cu o lingura scobim miezul vinetelor si il tocam separat intr-un vas.In vas punem si ardeii taiati fasiute si usturoiul tocat feliute.Incingem putin ulei si punem intai usturoiul ca sa dea gust uleiului , adaugam carnita de pui fasiute si ea apoi cand s-a albit adaugam ardeii si miezul de vinete.Condimentam cu sare grunjoasa, piper negru si usturoi.Mai picuram ulei daca e prea sec.Cand e aproape gata acest amestec se pune cu lingura in barcutele din vinete scobite.Se decoreaza cu bucatele de cascaval si feliute de rosie.Se presara putin busuioc si se picura ulei.Se da la cuptorul incins si se lasa pana se rumeneste si se inmoaie vinetel.

E super delicios si cald si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]