Vinete umplute

de ala_oancea in Mancaruri de post, 27 Mai 2009 | 7030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 10 ciupercute
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare, piper, boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala, se taie in jumatate pe lung si se scobeste interiorul. Se toaca ceapa si se caleste in putin ulei de masline, se adauga miezul tocat de la vinete, ciupercile si rosiile tocate. Se adauga putina apa si se lasa acoperit pe foc, pana se inmoaie vinetele. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Se pune umplutura in vinete si se dau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete