Visine la borcan

de Ksenya in Sirop / Compot, 3 Iul 2014 | 7277 vizualizari

 

Reteta de baza pentru a avea visine intregi pentru iarna,ideale pentru prajituri,salate de fructe sau pandispan,torturi....etc

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan:

Visinele le spalam, scoatem samburii cu o scobitoare pentru a ramane visina cat mai intacta  si punem  direct in borcane sterilizate,presam un pic.Puem zaharul in felul urmator:

la un borcan de 400 ml o lingurita rasa,

la un borcan de 800 ml o lingura rasa,

inchidem cu capac si dam la cuptor pentru 20 minute. Lasam borcanele pana a 2-a zi in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri