Vita cu ardei bicolor

de susu in Vita, 23 Dec 2010 | 3992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vita
  • Ardei rosu
  • Ardei gras verde
  • Cateva rosii
  • Pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Ardei iute
  • Usturoi
  • Patrunjel
  • 1 telina mica
  • Curry
  • Boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu ardei bicolor:

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa toccata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor. Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu ardei bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

23.12.2010, 22:24

Cat de bine arata Susu...ca de altfel tot ce faci tu...Un Craciun Fericit iti doresc alaturi de cei dragi ai tai!

LUK 1

23.12.2010, 23:50

5

Bunica 1

24.12.2010, 08:56

Arata super si gustoasa pe masura ! Sintele sarbatori sa -ti aduca ,tie si celor dragi, sanatate si multe bucurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Effiloché de vita cu brunoise de legume si écrasé de cartofi